HABERLER
HABERLER
05
EYL
MAT KAÄIT A.Å. Açıkhava Reklam Dünyasını Sign Ä°stanbul Fuarıânda Yeniliklerle BuluÅturuyor. MAT KAĞIT A.Ş. Açıkhava Reklam Dünyasını Sign İstanbul Fuarı’nda Yeniliklerle Buluşturuyor.
Mat Kağıtçılık A.Ş. 16. Sign İstanbul Fuarı’nda 12. Salon E30’da tüm yeni ürünlerini sergileyecek.
 

Mat Kağıtçılık A.Ş. 11 – 14 Eylül 2014 tarihinde Beylükdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki “Sign İstanbul 16. Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı’nda” her yıl olduğu gibi bu yıl da temsilciliğini yaptığı tüm dünya markalarının ürünlerini, dünyanın dört bir yanından gelen reklam üreticileri, açıkhava medya ajansları, reklam veren ve reklam ajansları ile buluşturuyor ve standını ziyaret eden tüm konuklarına en son ürün ve teknolojileri sunuyor.

Dijital Baskı ve Açıkhava Reklam sektörüne her zaman son teknoloji ürünleri sunan Mat Kağıtçılık A.Ş. standında birçok yenilikçi ürününü sektörle buluşturacak.

HP Latex 3000 ile 3. Nesil Üretim Anlayışı

Mat Kağıt standında yer alacak ürünlerin başında HP Latex 3000 serisi geliyor. Latex teknolojisinin 3. nesil olarak tabir edilen gerçek anlamda endüstriyel üretim anlayışına yatkın HP Latex 3000 modeli sayesinde, 6 renk + Optimizer, 320cm’e kadar baskı genişliği ve çift rulo takabilme özelliği ile beraber renk doygunluğu elde ediliyor ve yüksek kalitede iç ve dış mekan baskılar yapılabiliyor.

Laminasyonsuz 3 yıl, laminasyonlu 5 yıl dış mekan dayanımı verebilen yeni nesil Latex 3000 boyaları, artık dış mekan koşullarına daha dayanıklı ve çizilme direnci oldukça arttırılmış durumda.

Yeni 3. nesil latex boya teknolojisi ile dış mekan malzemelerde solvent makinelerden daha yüksek çizilme, egzoz ve su dayanımına sahip baskılar yapabilirsiniz. İç mekan uygulamalarda laminasyonsuz 5 yıl, laminasyonlu olarak 10 yıla kadar baskılarınız dayanır. 12 pikolitre nokta büyüklüğü ile 1200dpi yüksek çözünürlük elde edersiniz. Keskin baskı ve 4 puntoya kadar okunabilir yazılar basabilir, çok çeşitli geniş ebat medyalar üzerine etkileyici baskılar yapabilirsiniz. HP Latex mürekkeplerle yapılan baskılarda çok düşük VOCs (değişken organik bileşikler) bulunduğundan baskı yapılan ortamda özel bir havalandırma ihtiyacı yoktur. Makine sarf malzemelerinde tehlikeli madde ya da tehlikeli atık etiketi bulunmadığından güvenle kullanılabilirsiniz. Karton kartuş kutusu ile malzeme tüketimi sonucunda geri dönüşümü mümkündür. Yenilenmiş ısıtma ünitesi 9kw güç harcayarak, 77 m2/saat baskı modunda iç mekan kalitesindeki işleri yapabilirsiniz.

Makine baskı kafalarının yanında bulunan spektrofotometre sayesinde tüm baskılarınızda mükemmel renk tutarlılığı sağlar ve baskılarınızın kalibrasyon ayarlarını kendisi otomatik yapar. Yüksek hızlarda, yüksek kalite tutarlılığını sağlamak amaçlı geliştirilen Optimizer sayesinde 180 m2/saat hızlarda yüksek kalitede uygulamalar yapabilirsiniz.

Yeni geliştirilen 3. nesil latex mürekkepler ozon emisyonu ve hava kirliliğine yol açan zararlı maddeler (HAPs) içermediğinden Nordic Swan da dahil olmak üzere tüm lider sağlık sertifikalarındaki şartname gerekliliklerini yerine getirmektedir.

HP Wide Scan baskı teknolojisi ile artan hız ve baskı keskinliği ile tanışın

Makinede bulunan 7 adet baskı kafası 70.000’den fazla nozüle sahiptir. HP patentli optik medya hassas ilerletme sensörü “OMAS” ile kombine çalışarak iç ve dış mekan baskılarınızı en hızlı şekilde yapma imkanı sağlar. Solvent mürekkep kullanan diğer makinelerden farklı olarak HP Latex 3000 baskı makinesi, su bazlı HP Latex mürekkep ve HP Wide Scan baskı kafası kullandığından günlük olarak yapılması gereken manuel baskı kafası bakımına ihtiyaç duymaz. Bağımsız baskı kafaları kullanıcı tarafından kolaylıkla değiştirilebildiğinden iş kaybı ve servis maliyetlerine yol açmaz.

5 litrelik mürekkep tankları ve toplam 160 kg medya kapasitesi ile medya ve malzeme değişim sıklığı çok daha azdır.

Hp Latex 330 ile bütçenizi değil, işinizi büyütün..
1,62 m eninde uygun fiyatlı 3. nesil latex teknolojisi

Hp Latex 360 ile işinizi büyütün, kapasitenizi artırın…
1,62 m eninde yüksek hız ve kalitede 3.nesil Latex teknolojisi 

Yeni HP Latex 300 Serisi ile Durdurulamaz Olun

HP tarafından yıl içerisinde piyasaya sunulmuş ve yeni geliştirilmiş HP Latex 300 serisinde 3 model makine de fuarda Mat Kağıt standında yerini alacak. HP Latex 3000 ile başlayan 3. nesil boya özellikleri şimdi Latex 300 serisine uygulanmış durumda.

Çeşitli iç ve dış mekan uygulamalarında çok yönlülük sunan HP Latex 300 serisi makineler sayesinde, 162cm ve 137cm eninde materyaller üzerinde yüksek hızlarda ve yüksek kalitede baskılar alarak iş fırsatlarınızı artırabilirsiniz.

Kullanımı kolay ve güvenilir HP Latex 300 serisi sayesinde hafif solvent ya da eko solvent mürekkeplere kıyasla dış mekanda çok daha dayanıklı reklam panoları, otobüs durakları ve araç giydirmeleri gibi dış mekan uygulamaları üretebilirsiniz. Sergi grafiklerinden iç mekan dekorasyonlarına kadar tüm iç mekan uygulamalar için yüksek kaliteli sonuçlar elde edersiniz.

Su bazlı yeni 3. nesil HP Latex Mürekkepleri, tehlike uyarısı etiketi gerektirmez. Yanıcı değildir, tutuşmaz ve çalıştırıldığı ortamda özel havalandırma gerektirmez. Kokunun önemli olduğu iç mekan alanlarda basılı ürünlerinizi sergilemenize olanak tanıyan kokusuz baskılar üretebilirsiniz.

Tamamen kurumuş ve uygulamaya hazır olarak çıkan baskılarla iş bitirme sürenizi azaltmanıza çok fazla katkısı olan HP Latex mürekkepler yazıcıdan çıkar çıkmaz basıldığı malzeme üzerinde tam kuruma ile sağlam bir film tabakası oluşturur.

Baskı yapılmış malzemeyi direkt olarak laminasyon kaplama alanına; son işlemler için de paketleme veya kargoya hemen verebilirsiniz.

Hp Latex L310 ile mağaza alanınızı değil, işinizi büyütün..
1,37 m eninde küçük çalışma alanları için 3.nesil latex teknolojisi

 

 

ZÜND G3 XL-3200 Dijital Kesim Sistemi

Mat Kağıtçılık A.Ş. tarafından Türkiye temsilciliği yürütülen ZÜND marka kesici grubundan ZÜND G3 kesici sistemleri de fuarda Mat Kağıt standında ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. ZÜND G3 Kesici Sistemleri sadece yapısı, temeli ve opsiyonel ekipmanlarıyla değil birçok yönüyle modülerdir. ZÜND G3 kesici sistemleri reklam sektöründe faaliyet gösteren firmaların üretim departmanlarında iş sonlandırma ve endüstriyel tasarım projeleri doğrultusunda gerçekleştirecekleri uygulamalar ile tüm üretimde bulunan makine parkurunun ayrılmaz bir parçasıdır. Firmaların bünyesinde bulunan değişen kesim ihtiyaçlarının sorunsuz olarak uygulanmasını sağlar.

ZÜND Kesici Sistemler sayesinde kazancınız şimdi ve gelecekte garantili getiri olacaktır. Tüm Latex modelleriyle uyumlu çalışabilen bu sistemde işçilik maliyetlerinizin düştüğünü, toplam iş kalitenizin hızla arttığını görebileceksiniz.

EUROLAZER Lazer Kesim Sistemleri

Eurolazer güçlü lazer sistemleri endüstriyel ve sanatsal ihtiyaçlarınız göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Yüksek kaliteli bileşenlerden oluşan modüler konstrüksiyon en zorlu uygulamalarda bile yüksek kalite elde etmenizi sağlar

Yeni Temsilcilikler ve Yeni Ürünler

Mat Kağıtçılık A.Ş. bu yılki fuarda yakın zamanda temsilciliğini üstlendiği yeni ürünleri de standında görücüye çıkaracak. Bu ürünler arasında yer alan Re-Board ürünleri reklam sektöründe günümüzün çok yönlü kullanılabilen bir malzemesidir. 0 geri dönüşümlü olması, sahip olduğu dayanıklılık ve hafiflik sayesinde de oldukça kullanışlıdır.UV dijital baskı makinelerinde ve dijital kesim makinelerinde mükemmel üretim sonuçları vermektedir. Bir diğer yeni ürün olan KATZ Display Board ise köpük PVC ürünlerine alternatif olup, 0 geri dönüşümlü, hafif ve ekonomiktir. Tüm display, dön -kart ve POP üretimlerinde; UV dijital baskı makinelerinde ve dijital kesim makinelerinde kullanılabilmektedir. 1.2mm, 1.6mm, 2.00mm, 3.00mm ve 5.00mm kalınlıklarında standart üretim yapılmaktadır.

Mat Kağıtçılık A.Ş. standında sergilenecek medya ürünleri ise şunlar:

Avery Graphics Kendinden Yapışkanlı Ürünler

“Tüm dijital baskı sektöründe faaliyet gösteren makineler ile uyumlu Avery Dennison ürünleri”

JAC kendinden yapışkanlı serigrafi ürünleri,

“Serigrafi sektörünün uzun yıllardır bilinen markası JAC ürünleri”

Ahlstrom Duvar Kağıtları

“Tüm HP Latex dijital baskı makineleri ile uyumlu farklı dokularda Ahlstrom EasyLife duvar kağıtları”

DHJ DECOPRİNT Işıklı Tekstil Ürünleri

“Son yıllarda gelişen dijital baskı teknolojisi ile uygulama kolaylığı sunan, ayrıca sahip olduğu kalite ve fiyat performansı açısından üstün kalite beklentilerine cevap verebilecek özelliklere sahip dijital baskıya uygun tekstil ürünleri”