HABERLER
HABERLER
17
MAYIS
Zünd, FESPA 2017âde ModülerliÄini Sergileyecek Zünd, FESPA 2017’de Modülerliğini Sergileyecek
Dijital kesicilerin lider üreticisi Zünd, Zünd dijital kesim sistemlerinin modülerliğini ve çeşitli kullanımlarını göstermek için FESPA 2017’de olacak.
Zünd, FESPA 2017’de Modülerliğini Sergileyecek

Zünd, reklam ve display sekörlerinin pazar ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak tasarlanmış çözümler, her uygulama için çeşitli otomasyon seviyeleri sunmaktadır. Tabela ve display pazarında, akrilikten kartona ve kumaşa kadar olağanüstü geniş yelpazede ve çeşitli malzemeler kullanılır. Bu malzeme çeşitliliği kadar da sektörde çeşitli yöntemler ve parametreler de mevcuttur. Baskı üreticileri de bugünlerde, küçük ve “mikro” üretim aşamaları ile ekonomik olarak üretilen ve kişiselleştirilmiş ürünler için giderek artan taleple karşı karşıya. Zünd de baskı üreticilerinin tüm bu gereksinimleri karşılamak ve teknoloji çözümleri sunmak için maksimum verimlilik ve karlılık sağlar. Bu amaçla 8-12 Mayıs tarihlerinde Hamburg Messe’de düzenlenen FESPA 2017 Fuarı’na katılan Zünd, yeni teknolojilerle donatılmış kesici sistemi G3 3XL-3200 modelini tanıtacak.

Stantta ayrıca, Zünd’in çift kirişli sisteminin verimliliğini tam otomatik ahşap işleme ile birlikte gösterecek olan Board Handling System (BHS) ile birlikte yeni D3 dijital kesici de yer alacak. Firma, özellikle yeni kurulan bu iki kirişin, işler arasında daha düzgün bir yükleme ve boşaltma yapmasını sağlayarak, kesicinin yaklaşık 0 oranında üretimini artıracağını belirtti. Kesici ayrıca dört farklı ebatta mevcut.

Zünd Ürün Müdürü Roman Hasler, “Bizim için yükleme ve boşaltmanın birleştirilmesi önemli bir gelişme” dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti: “Otomasyonumuzu artırarak, müşterinin ambalajlama için oluklu mukavva malzemeyi üretirken daha fazla verimliliğe sahip olmasını istiyoruz..ARC ile Zünd, kullanıcıların kesim işlemlerini tamamen otomatikleştirmelerinin bir yolunu sunuyor.

Otomatik alet değiştirici ARC ile bir araya getirilen RM-L yönlendirici modülü, akrilik, Dibond, Forex veya MDF’yi büyük bir hız ve üretkenlikle işleyebilir.

Zünd’in modüler tasarımı, spesifik üretim ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman kesim sistemi konfigürasyonlarını uyarlama olanağı sunar. Bu, kesme yöntemi, takımlama ve malzeme taşıma da dahil olmak üzere sistemin tüm yönleri için geçerlidir.