HABERLER
HABERLER
10
KAS
Mat Kağıt A.Ş. FESPA Fuarı’nda, HP ve Zünd Stantlarında Müşterileriyle Buluştu Mat Kağıt A.Ş. FESPA Fuarı’nda, HP ve Zünd Stantlarında Müşterileriyle Buluştu
Mat Kağıt A.Ş. Serigrafi ve Açıkhava Reklam dünyasının önemli organizasyonlarından olan ve Türkiye’de ilk defa düzenlenen FESPA Eurasia 2013 organizasyonunda tüm sektör mensubu dostlarını temsilcisi bulunduğu markalarla buluşturdu.
Mat Kağıt A.Ş. FESPA Fuarı’nda, HP ve Zünd Stantlarında Müşterileriyle Buluştu

Mat Kağıt A.Ş. Türkiye temsilcisi bulunduğu HP ve Zünd stantlarında, son teknoloji ürünlerini FESPA Eurasia 2013 fuar organizasyonunda müşterilerine sunma fırsatı buldu. Bu önemli buluşmada son teknoloji ürünlere oldukça fazla ilgi olduğu gözlendi.

Mat Kağıt FESPA’da HP Latex 3000 için ön satış anlaşmaları imzaladı

FESPA Eurasia 2013’e damgasını vuran yeni HP Latex 3000, açıkhava reklam sektöründe faaliyet gösteren ve yüksek dış mekan dayanımı arayan ve gerçek anlamda endüstriyel üretime yönelik yatırım yapmak isteyen firmaların beğenisini topladı. Yeni HP Latex 3000 makinesinde, mürekkep çizilme direnci oldukça yüksek seviyede arttırılmış durumda ve mürekkep maliyeti ile elektrik sarfiyatının yarı yarıya düşmüş olduğu dikkat çekti. Ayrıca HP Latex 3000 makinesinde, baskı süratleri iç mekan uygulamalarda 77 m2/saat, dış mekan uygulamalarda 180 m2/saat olarak elde edilmekte. Bu gelişmeler HP standını ziyaret eden tüm firma temsilcilerini oldukça sevindirdi. Ayrıca fuar esnasında birçok yatırımcı yeni HP Latex 3000 için ön satış anlaşmaları imzaladı.

Mat Kağıt A.Ş., temsilcisi bulunduğu diğer markalara bakıldığında yine yüksek kalite ve performans çizgisinde olan ürünleri ile ön plana çıkmakta. Firma fuarda, iş sonlandırma alanında önemli yeri olan Zünd’ün son teknoloji ürünlerini sergileme fırsatı buldu.

Zünd, yüzde 70 pazar payı ile dünyada 15 bin kurulu üniteye sahip

Mat Kağıt A.Ş. Türkiye dijital baskı sektörünün değişen taleplerini göz önünde bulundurarak son 4 yıl içinde Zünd Dijital Kesim Sistemleri (İsviçre) ve Eurolaser Lazer Sistemleri (Almanya) markalarını temsilcisi bulunduğu markalar arasına kattı. Zünd Dijital Kesim Sistemleri, sektöründe yüzde 70 pazar payı ile lider olan bir firmadır ve dünyada 15 bin adetin üzerinde kurulu ünitesi bulunmaktadır.