HABERLER
HABERLER
30
MAYIS
HP GeniÅ-Format Grafik MüÅterileri İçin Uygulama Sınırlarını Kaldırıyor. HP Geniş-Format Grafik Müşterileri İçin Uygulama Sınırlarını Kaldırıyor.
HP Latex 300 Printer serisi ve HP Designjet Z serisi müşterilerinin işlerini büyütmelerini sağlıyor.
HP Geniş-Format Grafik Müşterileri İçin Uygulama Sınırlarını Kaldırıyor

HP firması, tabelacılar, hızlı baskı işleri yapanlar, küçük ve orta baskı hizmetleri sağlayıcılarına yönelik, geniş format kapasitesini kolayca arttırabilen, yeni uygulama alanları yaratan ve daha sağlıklı bir üretim alanı oluşturan yeni HP Latex 300 Printer serisi printerlarını pazara sunduğunu duyurdu.

Küçük ve orta baskı hizmeti sağlayıcıları, açıkhava baskı işleri için uzun zamandır hem işin geri dönüş süresini uzatan hem de uygulama çeşitliliğini kısıtlayan geleneksel eko-solvent mürekkep ürünlerini kullanıyorlardı. Üçüncü jenerasyon su-bazlı HP Latex mürekkep teknolojisi ile güçlendirilmiş HP Latex 300 Printer serisi, düşük hacimli müşterilerin geliştirilmiş dayanıklılık ve görsel kalitesi ile daha fazla açık hava ve iç mekan uygulamalarını verimli bir şekilde üretmelerini sağlıyor.

HP Grafik ve Inkjet Çözümleri Bölümü Kıdemli Başkan Yardımcısı Stephen Nigro yeni lansmanları için şunları söylüyor; “Küçük ve orta baskı hizmeti sağlayıcıları eş zamanlı olarak daha küçük alanlara daha düşük maliyetli işlerle daha çok müşteriye ulaşabilecek daha çok uygulama yapma zorlukları ile karşı karşıya kalıyor. Kanıtlanmış HP Latex Teknolojisi ile desteklenen yeni HP Latex 300 Printer serisi, müşterilere dayanıklı kalite ve kolay işletim ile uygulama sınırlarını kaldırıyor ve rekabetçi bir avantaj sağlıyor.”

Ayrıca HP firması küçük ve orta baskı hizmeti sağlayıcıları için endüstrinin en hızlı 60 inç (1.524 m) geniş format inkjet printerları HP Designjet Z6600 Production Printer ve HP Designjet Z6800 Photo Production Printerını da pazara sunuyor.

Yeni seriler solventten HP Latex’e geçişi hızlandırıyor

HP firması 2008 yılında pazara sunduğu HP Latex Baskı Teknolojisi ile yeni bir geniş format kategorisi oluşturarak dünya genelinde 19,000 kurulmuş makinesiyle alanında öncü olmaya devam ediyor. Düşük hacimli pazar için sunulan komple ürün portföyü ile yeni HP Latex 300 Printerları fiyat, ebat ve üretim seviyeleri çeşitliliği ile küçük tabela dükkanlarından yüksek hacimli baskı firmalarına ihtiyaç duydukları bütün altyapıyı sağlıyor.

HP 831 Latex Mürekkepleri PVC banner ve vinil üzerinde sert solvent mürekkepten daha fazla çizilmeye karşı dayanıklılık sağlarken; HP Latex Optimizer yüksek kalite ve yüksek hız sağlıyor. Üçüncü jenerasyon HP Latex mürekkepler ayrıca daha sağlıklı bir çalışma ortamı sağlanmasına, kokusuz baskı operasyonuna, tamamiyle kurumuş, teslimata hazır baskılara katkı sağlıyor.

• Küçük alanlarda kolay operasyon için tasarlanmış başlangıç seviyesi 54 inç (1.37 m) HP Latex 310 Printer HP Latex kompakt modelinin önden malzeme yüklemesi olanağı ile çalışma ortamını maksimize ediyor. Optimize edilmiş HP Latex 310 ve 330 Printerlar SAi FlexiPRINT HP Basic Edition Raster Image Processor (RIP) yazılımları ile paket olarak pazara sunuluyorlar.

• 64 inç (1.62) HP Latex 330 Printer daha büyük, ağır ruloları taşıyabilme özelliği ile saatte 50 m2’ye kadar baskı yapabiliyor.

• Yüksek hacimli, 64 inç (1.62) HP Latex 360 Printer saatte 91 m2 baskı hızı ve gözenekli tekstil malzemeleri için mürekkep toplayıcısı ile uygulama çeşitliliğini arttırıyor. Bu printer ayrıca çift taraflı banner baskısı için otomatik önden arkaya kayıt özelliğine sahip.